Συνάντηση με Γενικό Διευθυντή ΑΟΟΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣ ΜΕ ΑΟΟΑ

Την Παρασκευή 29 Μαρ. 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» Κώστα Τίγκα με το Γενικό Διευθυντή του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Κορωνάκη στα Γραφεία του Οργανισμού.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός να γνωρισθούμε με τη Διοίκηση του ΑΟΟΑ, ενός Οργανισμού που ευρίσκεται μέσα στα Διοικητικά όρια του Δήμου μας, αφετέρου να συζητήσουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος, Μπάμπης Στάικος, Θεόδωρος Γκλεζάκος και Γιώργος Μιχαήλ.

Θέματα που συζητήσαμε μεταξύ των άλλων ήταν:

  • ΟΤ 217: Γωνία οδών Πίνδου και Αργυροκάστρου τρόποι της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης σε συνεργασία Δήμου και ΑΟΟΑ για κοινό όφελος.
  • Γήπεδο τένις: Ακούσαμε με πολύ προσοχή τις σκέψεις του Οργανισμού για το γήπεδο. Παρακαλέσαμε όπως ο ΑΟΟΑ εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, ώστε να παραμείνει χρήστης ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΑΟΑΠ) που τόσα και τόσα έχει προσφέρει στην κοινωνία μας.
  • Χώροι πίσω από κτήριο ΑΟΟΑ: Ενημερωθήκαμε για τις σκέψεις για αξιοποίηση, με χρήσεις ήπιου χαρακτήρα, του χώρου όπισθεν Α-Β Βασιλόπουλος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Κορωνάκη για τη λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε και να τον συγχαρούμε για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Δεσμευόμαστε ότι όταν αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ - πολύ πιο συμφέρουσα για το Δήμο και τους Δημότες μας.